Retta isännöinti on ostanut Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy:n

Retta Isännöinti on ostanut Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy:n, eli Kiti Talous ja Isännöinnin isännöintiliiketoiminnan

Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy on lappeenrantalainen perheyritys, joka aloitti toimintansa vuonna 1982. Isännöintiliiketoiminnan siirtyessä yrityskaupassa Retta Isännöinnille, yrittäjät jatkavat omaa liiketoimintaansa keskittyen taloushallinnon palveluihin nimellä Kiti Talous Oy. 

”Meidän ydinosaamisemme on taloushallinnossa, ja se on myös osa-alue, johon haluamme tulevaisuudessa panostaa. Meille oli tärkeää löytää isännöinnin liiketoiminnallamme asiantunteva jatkaja, jonka käsiin voimme luottaa niin asiakkaamme kuin yrityksemme erittäin osaavat isännöintialan ammattilaiset.”, yrittäjät Minna Kokki ja Hanna Patrikainen kommentoivat.

 

Yrityskaupassa Retta Isännöinnille siirtyvät Kitin isännöintipuolen asiakkaat sekä seitsemän isännöinnin asiantuntijaa. Jatkossa Retta Isännöinti vastaa Lappeenrannassa yhteensä noin 300 kohteen isännöinnistä reilun 20 henkilön voimin.

Asiakkaiden näkökulmasta yrityskauppa tarkoittaa laajenevaa palveluntarjontaa. 

Asiakkaiden näkökulmasta yrityskauppa tarkoittaa laajenevaa palvelutarjontaa ja kattavampia mahdollisuuksia muun muassa digitaalisten palveluiden hyödyntämiseen. Palvelua on tarjolla jatkossakin paikallisesti, aiemmin tutuiksi tulleilta isännöitsijöiltä.

Isännöinnin asiakkaiden yhteyshenkilöt säilyvät samoina myös yrityskaupan jälkeen, ja heidät tavoittaa tutuista puhelinnumeroista ja toistaiseksi myös vanhoista sähköpostiosoitteista. Yhteystietojen muuttumisesta tiedotetaan tarkemmin, kun se on ajankohtaista.

 

 

Lisätietoa antavat:

 

Retta Isännöinti, yksikönpäällikkö Malla Sevon

malla.sevon@retta.fi, puh. 040 615 2597

 

Retta Isännöinti, Aluejohtaja Jukka Parkkinen, jukka.parkkinen@retta.fi, puh. 040 740 4555

 

Kiti Talous Oy, yrittäjä Minna Kokki

minna.kokki@kititalous.fi puh 050 352 1730

 

 

Tee ilmoitus korjaustöistä tästä!

Isännöintitiimistämme löydät vahvaa taloudellista osaamista sekä talotekniikan asiantuntijat

Isännöintitiimissämme löydät vankkaa talouden osaamista. Hyvän talousosaamisen merkitys korostuu korjaushankkeissa, samoin taito kertoa talouden luvuista ja tulevaisuuden näkymistä osakkaille on tärkeää. 

Isännöinnin merkitys kasvaa asuinrakennuskannan vanhetessa ja tätä kautta lisääntyneiden peruskorjausten myötä. Tarjoamme taloyhtiöille laajat talotekniikan asiantuntijapalvelut kaikenlaisiin kiinteistöihin.

Lisätietoa saat tekniseltä isännöitsijältämme »

Olemme ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto

Auktorisointi osoittaa isännöinnin laadun. Toimintatapamme ja järjestelmämme ovat valvottuja sekä henkilöstömme on koulutettua ja osaamisen ylläpidosta pidetään huolta. Noudatamme isännöinnin eettisiä ohjeita, katso (pdf) »

Huoneistotieto.fi-portaali

Käytössämme on Huoneistotieto.fi-portaali, joka toimii kätevänä viestintä- ja tietokanavana isännöintimme ja asukkaiden välillä.

Taloyhtiökohtaisille sivuille tallentuu muun muassa:

 • tiedotteet
 • pöytäkirjat
 • vastiketiedot
 • muut huoneistotiedot

Hallituksen ja tilintarkastajien tunnuksilla selataan:

 • yhtiön ostolaskuja
 • kirjanpidon raportteja

Ilmoitus muutos- ja korjaustöistä löytyy myös portaalista.

Kirjaudu taloyhtiösi sivuille tästä »

Sydän

Taloyhtiösi paras kumppani.

Tilaa asiakirjoja

Hinnasto

 • Isännöitsijätodistus ilman liitteitä 89 €
 • Lainaosuuslaskelma 68 €
 • Isännöitsijätodistuksen liitteet 33 € 
  • Sis. talousarvio, tilinpäätöstiedot, yhtiöjärjestys, energiatodistus ja pohjakuva tarvittaessa (ilmoita tarvitsetko pohjakuvan)
 • Asiakirjojen postitus 3 €

Talot ja tilit tip top.

Asiakkaamme saat kaiken tarvitsemasi ja päälle vielä hieman extraa. 

Katso tarkemmat yhteystietomme