Isännöinti Lappeenrannassa

Hyvää isännöitsijää vailla? Kiti isännöinti on ISA-auktorisoitu perheomisteinen isännöintitoimisto Lappeenrannassa. Kitillä on yli 40 vuoden kokemus ja ammattitaito isännöintipalveluiden tuottamisesta. Tällä hetkellä hoidamme yli 100 eteläkarjalaisen asuin- ja liikekiinteistön isännöintiä. 

Koti on tärkeä paikka ja taloudellisesti elämän suurimpia sijoituksia. Kiinteistön arvon säilyttäminen ja asumisen viihtyvyys ovat palvelumme keskiössä. Isännöintipalveluissa palveluiden arvo tulee myös isännöitsijän ja hallituksen välisestä hyvästä ja toimivasta yhteistyöstä.

Panostamme tavoitettavuuteen ja viestintään

Tavoitettavuus on tärkeää ja olemmekin panostaneet siihen, että asiakaspalvelumme toimii sekä sähköisiä palvelukanavia pitkin että henkilökohtaisesti.

Asukkailla on usein erilaisia asumisen tarpeita, ja otamme nämä vahvasti palveluissamme huomioon. Taloyhtiössä asuu niin eri-ikäisiä ja erilaisissa elämänvaiheissa olevia kuin osakkaina olevia sijoittajia. Ihmisillä on erilaisia näkemyksiä ja mielenkiinnon kohteita asumisesta ja omistamisesta, tasapainottelemme sujuvasti erilaisten haasteiden ja tarpeiden keskiössä.

Hyvä isännöitsijä on vahva asioiden eteenpäin saattaja ja viestijä. 

Tee ilmoitus korjaustöistä tästä!

Isännöintitiimistämme löydät vahvaa taloudellista osaamista sekä talotekniikan asiantuntijat

Isännöintitiimissämme löydät vankkaa talouden osaamista. Hyvän talousosaamisen merkitys korostuu korjaushankkeissa, samoin taito kertoa talouden luvuista ja tulevaisuuden näkymistä osakkaille on tärkeää. 

Isännöinnin merkitys kasvaa asuinrakennuskannan vanhetessa ja tätä kautta lisääntyneiden peruskorjausten myötä. Tarjoamme taloyhtiöille laajat talotekniikan asiantuntijapalvelut kaikenlaisiin kiinteistöihin.

Lisätietoa saat tekniseltä isännöitsijältämme »

Olemme ISA-auktorisoitu isännöintitoimisto

Auktorisointi osoittaa isännöinnin laadun. Toimintatapamme ja järjestelmämme ovat valvottuja sekä henkilöstömme on koulutettua ja osaamisen ylläpidosta pidetään huolta. Noudatamme isännöinnin eettisiä ohjeita, katso (pdf) »

Huoneistotieto.fi-portaali

Käytössämme on Huoneistotieto.fi-portaali, joka toimii kätevänä viestintä- ja tietokanavana isännöintimme ja asukkaiden välillä.

Taloyhtiökohtaisille sivuille tallentuu muun muassa:

 • tiedotteet
 • pöytäkirjat
 • vastiketiedot
 • muut huoneistotiedot

Hallituksen ja tilintarkastajien tunnuksilla selataan:

 • yhtiön ostolaskuja
 • kirjanpidon raportteja

Ilmoitus muutos- ja korjaustöistä löytyy myös portaalista.

Kirjaudu taloyhtiösi sivuille tästä »

Sydän

Taloyhtiösi paras kumppani.

Tilaa asiakirjoja

Hinnasto

 • Isännöitsijätodistus ilman liitteitä 85 €
 • Lainaosuuslaskelma 65 €
 • Isännöitsijätodistuksen liitteet 15 € 
  • Sis. talousarvio, tilinpäätöstiedot, yhtiöjärjestys ja pohjakuva tarvittaessa (ilmoita tarvitsetko pohjakuvan)
 • Energiatodistus 23 €
 • Asiakirjojen postitus 3 €

Talot ja tilit tip top.

Asiakkaamme saat kaiken tarvitsemasi ja päälle vielä hieman extraa. 

Katso tarkemmat yhteystietomme