Tekninen isännöinti Lappeenrannassa

Isännöintitoimisto Kitin kautta onnistuu isojen ja pienten hankkeiden läpivienti alusta loppuun. Tekninen isännöinti keskittyy taloyhtiöissä kaikkiin teknisiin tarpeisiin, jotka vaativat erityisosaamista. Erilaiset taloyhtiön perus- ja pienkorjaushankkeet, osakkaiden muutostyö- ja vahinkokorjaukset ovat tyypillisesti tilanteita, joissa tekninen isännöitsijä on mukana alusta loppuun. Taloyhtiön päätöksenteon pohjaksi teknisen isännöitsijän voi hankkia tietoa esim. erilaisten teknisten kartoitusten muodossa.

Yhdessä vahvan taloushallinon kanssa taloyhtiösi perusta on vahvalle tietotaidolle rakennettu.

Kysy lisää!

Projektin johto ja rakennuttaminen

Asiantuntijamme osallistuu projekteihin hankesuunnittelusta alkaen huomioiden lähtötietojen kartoituksen, suunnittelijoiden ja urakoitsijoiden kilpailutuksen, suunnittelun ohjauksen ja valvonnan sekä hankkeen vastaanoton aina takuuasioiden käsittelyyn.

Vahingot ja vauriot

Kiinteistöissä tapahtuu myös erilaisia vahinkoja. Niiden hallinnoiminen pitää sisällään paljon huomioitavia asioita; Alkutilanteen selvitystä ja yhteydenpitoa osakkaan, asukkaan, vakuutusyhtiön ja korjauksen tekijän kanssa, korjaustöiden käynnistämisen, mahdollisesti myös urakoitsijoiden kilpailuttamisen sekä korjaustyön valvonnan ja vastaanoton. 

Kartoitukset

Kylpyhuone-, vesikaluste- ja muut kartoitukset antavat taloyhtiön hallitukselle ja isännöitsijälle tärkeää tietoa yhtiön kunnossapitosuunnitelmaa laadittaessa ja arvioitaessa tulevia remontteja.

Osakkaiden muutostyöt

Asunto-osakeyhtiöillä on oikeus ja velvollisuus valvoa osakkaan tekemiä muutostöitä. Asiantuntijamme huolehtii, että osakas saa tarvittavan tuen muutostyön läpiviemiseen ja valvoo taloyhtiön puolesta tarvittavat työvaiheet. Teethän siis aina meille muutostyön hakemuksen, kun tarpeen.

Hakemuslomake »

Asiakkaanamme saat huikeaa teknistä asiantuntemusta – ota yhteyttä!

Teknisenä isännöitsijänämme toimivan Mika Heiskasen osaamiseen kuuluvat energiatehokkuushankkeet ja talotekniikka, joista hänellä on kokemusta reilun 30 vuoden ajalta. Heiskanen on toiminut talotekniikan urakoitsijana, sekä huollon ja ylläpidon erikokoisissa hankkeissa kerrostaloista kauppakeskuksiin n. 10 vuoden ajan. Näiden lisäksi hänellä vahvaa kokemusta LVIA-valvojan ja rakennuttajan tehtävistä Kaakkois-Suomen alueelta. Saat käyttöösi siis todellisen asiantuntijan!

Ota yhteyttä

Talot kunnossa ja tilit tasan.

Kiti toimii taloyhtiösi arvon ylläpitäjänä ja nostajana. Tekninen isännöitsijämme palvelee mm. alueelle Lappeenranta, Ruokolahti, Imatra, Taipalsaari, Rautjärvi, Luumäki, Lemi, Miehikkälä, Virolahti ja Hamina. Kysy lisää!

Katso tarkemmat yhteystietomme