Tilitoimisto- ja palkanlaskentapalvelut Lappeenrannassa

Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy on paremman palvelun tilitoimisto Lappeenrannassa. Sähköinen taloushallinto, kirjanpito, ALV-ilmoitus, tilinpäätös, veroilmoitus, palkanlaskenta. Meiltä saat kaikki taloushallinnon palvelut luotettavasti ja mutkattomasti.

 

Olemme taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto.Tämä tarkoittaa, että toimintatapamme ja järjestelmämme ovat valvottuja. Henkilöstömme on koulutettua ja osaamisen ylläpidosta pidetään huolta. 

 

Toimistomme osaavalta ja avuliaalta henkilökunnalta voit aina kysyä neuvoja ja vinkkejä taloushallintoon liittyvissä kysymyksissä.

 

Kokemus näkyy toiminnassamme

Perheyrityksemme on toiminut yli 30 vuotta Lappeenrannassa.  Uskallamme väittää, että meillä on kokemusta sekä rautainen asiantuntemus yrittäjien arjesta ja taloushallinnon tarpeista. Suunnittelemme aina palvelut yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen tarpeita vastaavaksi. 

Palkanlaskenta

Palkanlaskennan prosessi on tärkeä osa yrityksen taloushallintoa. Sen pitää toimia tarkasti ja ajallaan. Palkanlaskijaltamme saat henkilökohtaista palvelua ja voit keskustella päivittäisistä askarruttavista asioista. Meillä on käytössä Procountor sekä Mepco ohjelmistot, jotka mahdollistavat monipuoliset palkanlaskennan palvelut. 

Olemme Procountor-tilitoimisto

Procountor on pilvessä toimiva reaaliaikainen taloushallinnon ohjelmisto, jota yrittäjä voi käyttää yhdessä tilitoimiston kanssa. 

 

Asiakkaanamme saat myös oman henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka palvelee sinua päivittäisissä kysymyksissä. 

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä tilitoimistoomme Lappeenrannassa ja kysy lisää tai pyydä tarjousta!

Liiketoimintaa tukevat palvelut

Palveluihimme kuuluvat yritysten perustaminen sekä yrittäjän tukeminen toiminnan aloittamiseen liittyvissä kysymyksissä. Hoidamme Kaupparekisteriin tehtävät erilaiset muutostyöt ja muut yritysten hallinnolliset palvelut (mm. pöytäkirjojen laadinta). Meillä on asiantuntemusta niin yritys- kuin henkilöverotuksestakin.