Kattavat taloushallinnon palvelut Lappeenrannasta

Tilitoimisto Kiti talous Oy on paremman palvelun tilitoimisto Lappeenrannassa. Sähköinen taloushallinto, kirjanpito, ALV-ilmoitus, tilinpäätös, veroilmoitus, palkanlaskenta – meiltä saat kaikki taloushallinnon palvelut mutkattomasti.

Kokemus näkyy toiminnassamme

Perheyrityksemme on toiminut jo 40 vuoden ajan. Meiltä löydät kattavaa kokemusta ja rautaista asiantuntemusta yrittäjien arjesta ja taloushallinnon tarpeista. Suunnittelemme aina palvelumme yhdessä asiakkaan kanssa yrityksen tarpeita vastaavaksi. 

Osaavalta ja avuliaalta henkilökunnaltamme voit aina kysyä neuvoja ja vinkkejä taloushallintoon liittyviin koukeroihin.

Olemme taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto

Auktorisointi tarkoittaa, että toimintatapamme ja järjestelmämme ovat valvottuja. Henkilöstömme on koulutettua ja osaamisen ylläpidosta pidetään huolta. 

Hyödynnämme mm. Procountor- ja Netvisor-järjestelmiä

Meillä on kokemusta niin Procountor- kuin Netvisor-taloushallinnonjärjestelmistä. Sähköinen järjestelmä varmistaa sujuvan yhteistyön kanssamme. Suosittelemme esimerkiksi pilvessä toimivaa reaaliaikaista taloushallinnon Procountor-ohjelmistoa, joka mahdollistaa sujuvan palvelun puolin ja toisin. 

Asiakkaanamme saat myös oman henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka palvelee sinua päivittäisissä kysymyksissä.

Lompakko

Aidon palvelun tilitoimisto.

Kirjanpito

Valitsemalla hyvän kirjanpitäjän säästyt monelta harmilta! Meiltä löydät kirjanpidon asiantuntijat, jotka auttavat kysymyksissäsi eteenpäin.

Palkanlaskenta

Miten järjestää yrityksen palkanlaskenta? Meillä on vuosien kokemus mitä erilaisimpien yritysten palkanlaskennasta. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Yritysneuvonta

Tarvitsetko apua yrityksesi alkutaipaleelle? Tai tarvitsetko konsultointiapua yrityksesi kehittämiseen? Meiltä löydät asiantuntijat, jotka avaavat mutkikkaammatkin solmut.

Tilitoimisto, jonka varaan voit turvallisesti luoda yrityksesi perustan.

Kiti talous Oy ratkoo yrityksesi talouden kiemurat auki. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi tilitoimistopalvelut yrityksellesi, olipa se sitten matkansa alkutaipaleella tai jo hyvässä vauhdissa porskutteleva. Tilitoimistomme sijaitsee Lappeenrannassa ja palvelee niin lähikuntien Lappeenrannan, Ruokolahden, Imatran, Taipalsaaren, Rautjärven, Luumäen, Lemin, Miehikkälän, Virolahden ja Haminan yrittäjiä kuin muualla Suomessa sijaitsevia yrityksiä. Kysy lisää!

Katso tarkemmat yhteystietomme