Kirjanpitopalvelut Lappeenrannassa

Kiti talous Oy palvelee asiantuntevasti kirjanpidon merkeissä. Meillä kirjanpitosi on asiantuntevissa käsissä. Osaava ja asiakaspalveluhenkinen tiimimme varmistaa, että voit keskittyä rauhassa ydinosaamiseesi ja sen kehittämiseen.

Kirjanpitäjäsi ja liiketoimintakumppanisi

Autamme edistämään yrityksesi menestystä. Meiltä löytyy vahvaa ymmärrystä talouden perustekijöistä sekä ulkoisesta, että johdon laskentatoimesta.

Asiakkaanamme saat on henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka hoitaa yrityksesi taloushallinnon asioita. Hän on tukenasi liiketoiminnan käänteissä ja voit kysyä neuvoja askarruttaviin asioihin. Yrityksemme 40 vuoden kokemus takaa, että tiimistämme löytyy ratkaisu yritystoiminnassasi eteen tuleviin kiemuroihin.

Autamme Sinut digitaalisten palveluiden pariin

Kun valitset meidät kirjapitäjäksi, et jää kysymyksinesi yksin. Meiltä saat tietoa ja opastusta sähköisten järjestelmien käyttöönottoon ja hallintaan.

Sähköisillä taloushallinnon järjestelmillä voit hoitaa ajasta ja paikasta riippumatta ketterästi niin myyntilaskutuksen, ostolaskujen käsittelyn, reskontran kuin talouden seurannan.

Liiketoiminnan reaaliaikainen raportointi ja olennaisten asioiden poimiminen datan joukosta on yrityksesi kehittämisen kannalta tärkeää – silloin on helpompi tehdä tuottavampia päätöksiä.

Digitaalisuus ja datan hyödyntäminen tuovat toivottua kilpailuetua.

Auktorisoitua osaamista

Olemme taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto, jonka palveluun ja järjestelmiin voit luottaa. 

Mitä kirjanpito maksaa?

Kirjanpidon hintamme on esimerkiksi yksinyrittäjällä alkaen 70,00 kuukaudessa Procountor Solo -järjestelmässä. Kartoitamme yhdessä tarpeesi ja etsimme parhaan mahdollisen palvelun yrityksesi tarpeisiin.  Kysy lisää ja tarjous!

Kokenut kirjanpitäjä maksaa itsensä takaisin.

Kitin kirjanpitäjät ovat kokeneita asiantuntijoita, joilta saat apua haasteellisiinkin tilanteisiin. 

Katso tarkemmat yhteystietomme