Kiti talous Oy – astu ovesta sisään!

Kitin juuret ovat vahvat. Toimintamme alkoi vuonna 1982, kun Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy perustettiin. Kiti on perheyritys, jonka tavoitteena on kasvaa ja kehittyä hallitusti, kunnioittaa hyväksi havaittuja käytäntöjä, mutta samalla hyödyntäen myös uusimpia tuulia. Sähköisiä järjestelmiä hyödyntämällä, voimme tuottaa kustannustehokkaita, mutta silti asiakasystävällistä palvelua.

Yrittäjinä toimivat Minna Kokki ja Hanna Patrikainen. Henkilökuntaamme kuuluu kaksitoista isännöinnin ja taloushallinnon ammattilaista. Olemme auktorisoitu tilitoimisto. Päivitämme jatkuvasti ammattitaitoamme, joten voit luottaa siihen, että meiltä löytyy uusin tieto muuttuvista alan lainsäädännöistä sekä toimintaympäristön muutoksista.

Yrityksemme tavoitteina ovat hyvät ja pitkät asiakassuhteet sekä laadukas palvelu asukas- ja yrittäjälähtöisesti. Olemme moderni tilitoimistopalvelu, jonka arjessa on aina ripaus lämminhenkistä otetta. Alamme ammattilaisina haluamme säilyttää kiinteistöjenne arvon tuleville sukupolville ja olla yritysten sekä yrittäjien arjessa asiantuntijakumppanina.

Toimitilamme sijaitsevat Lappeenrannan keskustassa – poikkea käymään!

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Ratakadulla Lappeenrannassa. Meille on helppo tulla, ja auton saat vaivattomasti pysäköityä lähes oven eteen. 

Toimistollamme on käytössä nykyaikainen kokous- ja saunatila, jossa mahtuu järjestämään tilaisuuden noin 30 henkilölle. Saunatilamme on vuokrattavissa myös edustuskäyttöön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous palvelustamme!

Karjalaiset juuret, vahva tekemisen meininki.

Kiti talous Oy on seuraavan sukupolven tilitoimisto, jolla on pitkät perinteet mutta nykykarjalainen asenne. Kun etsinnässä on taloushallinnon personal trainer, meiltä saat kaiken tarvitsemasi. 

Katso tarkemmat yhteystietomme