Kiti talous ja isännöinti – astu ovesta sisään!

Kitin juuret ovat vahvat. Toimintamme alkoi vuonna 1982, kun Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy perustettiin. Kiti on perheyritys, jonka tavoitteena on kasvaa ja kehittyä hallitusti, kunnioittaa hyväksi havaittuja käytäntöjä, mutta samalla hyödyntäen myös uusimpia tuulia. Sähköisiä tili- ja isännöintijärjestelmiä hyödyntämällä, voimme tuottaa kustannustehokkaita, mutta silti asiakasystävällistä palvelua.

Yrittäjinä toimivat Minna Kokki ja Hanna Patrikainen. Henkilökuntaamme kuuluu kaksitoista isännöinnin ja taloushallinnon ammattilaista. Olemme auktorisoitu tili- ja isännöintitoimisto. Päivitämme jatkuvasti ammattitaitoamme, joten voit luottaa siihen, että meiltä löytyy uusin tieto muuttuvista alan lainsäädännöistä sekä toimintaympäristön muutoksista.

Yrityksemme tavoitteina ovat hyvät ja pitkät asiakassuhteet sekä laadukas palvelu asukas- ja yrittäjälähtöisesti. Olemme moderni tili- ja isännöintipalvelu, jonka arjessa on aina ripaus lämminhenkistä otetta. Alamme ammattilaisina haluamme säilyttää kiinteistöjenne arvon tuleville sukupolville ja olla yritysten sekä yrittäjien arjessa asiantuntijakumppanina.

Toimitilamme sijaitsevat Lappeenrannan keskustassa – poikkea käymään!

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Ratakadulla Lappeenrannassa. Meille on helppo tulla, ja auton saat vaivattomasti pysäköityä lähes oven eteen. 

Toimistollamme on käytössä nykyaikainen kokous- ja saunatila, jossa mahtuu järjestämään tilaisuuden noin 30 henkilölle. Saunatilamme on vuokrattavissa myös edustuskäyttöön.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous palvelustamme!

Karjalaiset juuret, vahva tekemisen meininki.

Tili- ja isännöintitoimisto Kiti on seuraavan sukupolven tili- ja isännöintitoimisto, jolla on pitkät perinteet mutta nykykarjalainen asenne. Etsitpä sitten taloushallinnon personal traineria tai arvonnostajaa taloyhtiöllesi, meiltä saat kaiken tarvitsemasi. 

Katso tarkemmat yhteystietomme