Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy - yrityksestä

Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy on tarjonnut laadukasta ja asiantuntevaa tili- ja isännöintialan palvelua Lappeenrannassa yli 30 vuoden ajan. Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy on vuonna 1982 perustettu tili- ja isännöintialan perheyritys. Yrittäjinä toimivat Minna Kokki ja Hanna Patrikainen. 


Henkilökuntaamme kuuluu kaksitoista isännöinnin ja taloushallinnon ammattilaista. Jokaisella tiimimme jäsenellä on toimenkuvaan kuuluva ammattitutkinto. Päivitämme jatkuvasti ammattitaitoamme, joten voit luottaa siihen, että meiltä löytyy uusin tieto muuttuvista alan lainsäädännöistä sekä toimintaympäristön muutoksista.


Yrityksemme tavoitteina ovat hyvät ja pitkät asiakassuhteet sekä laadukas palvelu asukas- ja yrittäjälähtöisesti. Alamme ammattilaisina haluamme säilyttää kiinteistöjenne arvon tuleville sukupolville ja olla yritysten sekä yrittäjien arjessa asiantuntijakumppanina.

Karjalan tili- ja isännöintikeskus

Toimitilat Lappeenrannan keskustassa

Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Ratakadulla Lappeenrannassa. Meille on helppo tulla, ja auton saat vaivattomasti pysäköityä lähes oven eteen. 


Toimistollamme on käytössä nykyaikainen kokous- ja saunatila, jossa mahtuu järjestämään tilaisuuden noin 30 henkilölle. Saunatilamme on vuokrattavissa myös edustuskäyttöön.


Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous palvelustamme!