Palkanlaskentapalvelut Lappeenrannasta

Kiti talous Oy toimii kumppaninasi palkanlaskennassa. Kun asioit kanssamme, saat kaiken tarvitsemasi avun ja tietotaidon palkanlaskentaan liittyen. Meiltä löydät kokeneet asiantuntijat kaikenlaiseen taloushallintoon. Oletpa sitten yrittäjyytesi alkutaipaleella tai sujuvasti porskutteleva konkari, löydät juuri sellaista apua ja neuvontaa kuin tarvitset.  

Mutkatonta palkanlaskentaa

Palkanlaskijaltamme saat henkilökohtaista palvelua ja voit keskustella päivittäisistä askarruttavista asioista.

Palkanlaskennan prosessi on tärkeä osa yrityksen taloushallintoa, ja sen tulisi toimia tarkasti ja ajallaan. Ota siis yhteyttä – kartoitetaan yhdessä yrityksesi tilanne!

Näin palvelemme!

Teemme palkanlaskennan, palkanmaksun, palkkalaskelmat ja ay-jäsenmaksutilitykset puolestasi. Huolehdimme ilmoituksista verottajalle sekä eläke- ja vakuutusyhtiöille.

Palkanlaskennanhintamme on 18,00/henkilö/palkanlaskentakerta ja se sisältää edellisten lisäksi myös palkanlaskentaan liittyvän perusneuvonnan.

Autamme sinua erilaisissa palkkoihin liittyvissä hakemuksissa ja raportoinneissa. Työehtosopimusten tulkinnat, työsuhteeseen liittyvät kysymykset, mikä vain askarruttaa palkanlaskennassa voit kysyä meiltä. 

Meiltä saat apua mm. näihin:

  • Palkanlaskenta
  • Palkkalaskelmat
  • Ay-jäsenmaksutilitykset
  • Ilmoitukset verottajalle
  • Muut palkanlaskentaan liittyvät kysymykset

Miten tämä nyt menikään?

Auktorisoituna tilitoimistona tarjoamme taloushallinnon palvelut täsmällisesti ja luotettavasti. Asiantuntevalta henkilökunnaltamme voit kysyä lisätietoa aina jos jokin asia mietityttää. Annamme mielellämme vinkkejä siihen, miten yrityksesi palkanlaskenta tapahtuu mahdollisimman mutkattomasti. 

Sähköiset palvelumme mahdollistavat sujuvan palkanlaskennan niin lähikunnissa kuin muualla Suomessa.

Piipahda juttusillemme tai pistä pirauttaen!

Palkanlaskentaa pilkulleen oikein.

Kitin palkanlaskijat palvelevat monipuolisesti yrityksesi arjessa.

Katso tarkemmat yhteystietomme