Yritysneuvontaa Lappeenrannassa

Kiti talous Oy tuntee yrittäjän arjen. Autamme sinua tulkitsemaan ja sanoitamme toimintaasi lukujen takana. Ei hätää, vaikka tuloslaskelma ja tase olisivat hankalia hahmottaa, autamme kyllä. Meidän avullamme saat oivalluksia yritystoimintasi varrella ja autamme yritystoiminnan kehittämisessä. Tunnemme kirjanpidon ja verotuksen mahdollisuudet ja lainsäädännön. Palveluistamme hyötyvät niin alkutaipaleella olevat yrittäjät kuin jo kokeneemmatkin.  

Mitä kuuluu yrityksen alkuvaiheeseen?

Oletko perustamassa yritystä? Tarvitsetko apua yrityksesi alkutaipaleelle? Kitin yritysneuvonta auttaa sinut läpi karikkojen. Yrityksen perustamisen alkuvaiheeseen kuuluu monenlaista selviteltävää ja perehdyttävää, joten luotettava kumppani on usein enemmän kuin tarpeen. Uusia asioita tulee eteen paljon ja opeteltavaa riittää. Meiltä saat tarvittavaa tietoa siitä, miten yrityksen hektinen alkutaival kannattaa porskuttaa läpi. Ideoimme, suunnittelemme ja laadimme laskelmia ja muita tarvittavia esityksiä tarpeesi mukaan.

Pienen pysähdyksen paikka vai lisää vauhtia hakemassa?

Haasteita edessä? Tai kaipaatko pientä puristusta yrityksesi kehittämiseen? Meiltä saat apua niin kirjanpitoon, palkanlaskentaa kuin liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen liittyviin kysymyksiin. Löydämme yhdessä sudenkuopat ja käyttämättä jääneet ratkaisut. Myös erilaiset omistajanvaihdoksiin liittyvät kysymykset ja laskelmat aukenevat avullamme.

Henkilökohtainen tapaaminen vai etänä?

Kitin yritysneuvontaa saat niin kahvikupposen ääressä kuin ketterästi etänä – miten vain Sinulle parhaiten sopii. Toimistomme sijaitsee hyvien parkkipaikkojen äärellä Lappeenrannan keskustassa. Toisaalta myös etänä erilaisten tiedostojen jakaminen ja läpikäynti on aivan yhtä helppoa – tai jos ei olisikaan, autamme mielellämme digitaaliselle polulle. Kysy lisää!

Mutkia matkassa? Me autamme.

Meiltä saat kattavasti apua yrityksesi perustamiseen ja toiminnan aloittamiseen.

Katso tarkemmat yhteystietomme