Toimiva tilitoimistosi Imatran alueella

Etsinnässä mutkaton taloushallinnon asiantuntija Imatran alueelta? Sellainen, jonka kanssa asiat sujuvat niin kuin pitääkin? Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy toimii asiantuntevana tilitoimistonasi Imatran alueella – meiltä saat taloushallinnon palvelut luotettavasti ja järkevästi hinnoiteltuna. Taloushallintoliiton auktorisoimasta tilitoimistomme saat ratkaisuja niin pieniin kuin kimurantteihin taloushallinnon koukeroihin.

 

Tilitoimistomme ovet ovat auki arkisin ma–pe klo 09.00–16.00 (Kesäaikana 15.6.–31.8. ma–pe klo 09.00–15.00). Tervetuloa juttelemaan osoitteeseen Ratakatu 47, 53100 Lappeenranta. Voit myös soittaa tai lähettää viestiä.

 

Tilitoimistopalvelut Imatran alueella

Hyvänä tilitoimistona tarjoamme monipuolisesti erilaisia palveluitamme hyödynnettäväksi. Laaja-alainen osaamisemme vastaa hyvin etenkin Pk-yrittäjien tarpeisiin. Kattava tuntemus eri toimialoista tuottaa arvokasta tietoa myös asiakkaillemme – pyrimme antamaan aina täyden tietämyksemme kaikissa tilanteissa. Meiltä voit kysyä rohkeasti näkemystämme taloushallintosi kehittämisestä.

 

Voiko tilitoimistoa vaihtaa kesken tilikauden?

Tilitoimiston vaihtaminen on suhteellisen sujuvaa, eikä sen tekemistä tule turhaan pitkittää, etenkin jos olet tyytymätön nykyiseen palveluusi. Usein ajatellaan, että tilitoimistoa voi vaihtaa vain tilikauden päätyttyä, mutta tämä ei pidä paikkaansa. Voit milloin tahansa vaihtaa tilitoimistoa, ja autamme siinä, mitä kaikkea muutoksessa tulee ottaa huomioon.

 

Kun vaihdat meille, saat tarkkaa tietoa hinnoittelustamme sekä siitä, mitä palvelumme sisältää. Käymme lävitse toimintatavat ohjelmistojen, palkanlaskennan ja kirjanpidon suhteen, joten pelisäännöt ovat selvät.

 

Paikallinen tilitoimistosi Imatran alueella – kysy lisää!

Karjalan Tili- ja Isännöintikeskus Oy on paremman palvelun tilitoimisto Imatran seudulla. Meiltä saat kaikki taloushallinnon palvelut mutkattomasti. Valitse hyvä kirjanpitäjä – säästyt monelta harmilta ja voit keskittyä olennaiseen.